Нацсовет утвердил переход на цифровое ТВ

23 Березня 2006
18430
23 Березня 2006
11:00

Нацсовет утвердил переход на цифровое ТВ

18430
Нацсовет утвердил переход на цифровое ТВ
Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания на своем заседании утвердил концепцию введения цифрового телевидения на Украине. Об этом сообщил заместитель главы Нацсовета Игорь Курус.

По его словам, концепция предполагает переход на цифровое телевидение к 2015 году. Согласно ей, для снабжения малообеспеченного населения оборудованием для приема цифровых телеканалов в течение девяти лет планируется выделить 1,7 млрд грн ($337 млн) из государственного бюджета.

Напомним, что ранее Национальная комиссия по вопросам регулирования связи приняла решение об освобождении радиочастотного ресурса в диапазоне 800 МГц, использовавшегося операторами сотовой связи в связи с подготовкой к внедрению цифрового телевидения. Ранее соответствующий диапазон для развития цифрового ТВ в странах Европы был утвержден Международным союзом электросвязи.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18430
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду