ICTV висвітлюватиме вибори в інтенсивному форматі

20 Березня 2006
9703
20 Березня 2006
10:16

ICTV висвітлюватиме вибори в інтенсивному форматі

9703
ICTV висвітлюватиме вибори в інтенсивному форматі

Телеканал ICTV 26 березня запропонує глядачам спеціальний телевізійний формат із висвітлення парламентських виборів, який вийде в ефір найпершим серед подібних проектів загальнонаціональних каналів. Це буде цілісний багатогодинний інформаційно-дискусійний марафон: глядачі у реальному часі зможуть відстежувати перебіг голосування у всіх регіонах країни і на закордонних дільницях. Його розпочне о 18.45 Оксана Соколова. А після 22.00 телеглядачі стануть свідками гарячих обговорень перших підсумків у студії Савіка Шустера.

Для створення яскравої та якнайповнішої картини виборчого дня ICTV використає увесь свій творчий і технічний ресурс. Експрес-випуски програми новин «Факти» з Оленою Фроляк виходитимуть щопівгодини. Будуть розгорнуті телевізійні майданчики у десяти найбільших містах, де журналісти каналу в прямому ефірі повідомлять про всі деталі виборів. У режимі «прямих включень» оперативно надходитиме інформація з Центрвиборчкому – там постійно працюватимуть репортери «Фактів» Віктор Сорока і Тетяна Прудникова. Мобільні знімальні групи інформаційної служби підготують спеціальні репортажі, які в усіх деталях розкриють особливості нинішньої виборчої кампанії.

Одразу по завершенні голосування о 22.00 у прямому ефірі будуть оприлюднені результаті екзіт-полів – опитувань на виході з дільниць. На диспути у «Свободу слова» Савіка Шустера прийдуть лідери політичних сил, які брали участь у виборчих змаганнях, - діалоги обіцяють бути запеклими. Удосвіта інформаційну естафету прийме Олексій Гнилуша, і перші «Факти» з останніми даними з Центрвиборчкому вийдуть в ефір вже о 5:45. Уся важлива інформація дня буде також відображатися у рухомому рядку на екрані до останньої хвилини телемарафону.

Таким чином, ICTV запропонує своїй багатомільйонній аудиторії насичений інформацією та безкомпромісними дискусіями телевізійний проект, витриманий у динамічному стилі і не обтяжений зайвими деталями.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9703
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду