У Януковича надто напружений графік - для дебатів часу він не знайшов

17 Березня 2006
3237
17 Березня 2006
17:37

У Януковича надто напружений графік - для дебатів часу він не знайшов

3237
У Януковича надто напружений графік - для дебатів часу він не знайшов

Лідер партії Регіонів Віктор Янукович пояснив, що не може дебатувати з першим номером виборчого блоку "Наша Україна" прем'єром Юрієм Єхануровим через напруженого графіка.

Таку версію він представив журналістам під час підходу до преси на Єнакіївському металургійному заводі, повідомляє "Острів".

За його словами, дебати не відбулися, тому що "Наша Україна" "довго не давала відповідь".

"Ми їх попереджали: якщо до 14 числа ми не зустрінемося, з 14 числа в мене дуже щільний графік. Фактично скрізь мої виборці, у всіх регіонах, де я мав зустрітися з людьми і розповісти людям правду", - сказав Янукович.

Лідер Партії регіонів підкреслив, що на дебатах він, насамперед, поспівчував Єханурову "як людині".

"А як фахівцю я б йому сказав в очі, що він підтанцьовував, він так і не став прем'єр-міністром, так і не побудував нормальну економічну політику в нашій державі. А бути в хорі прем'єр-міністру, не бути солістом, а бути в кордебалеті – це не годиться", - відзначив Янукович.

Другою причиною, за якої дебати не відбулися, за його словами, є той факт, що "вони ("Наша Україна") бояться правди, вони просто нагло брешуть".

"Статистика говорить одне, а вони ("Наша Україна") говорять інше", - додав Янукович.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду