Ющенку не сподобалися агітаційні ролики опозиції

14 Березня 2006
5858
14 Березня 2006
14:12

Ющенку не сподобалися агітаційні ролики опозиції

5858
Ющенку не сподобалися агітаційні ролики опозиції

Про це Президент сказав під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами  регіональних, центральних та іноземних ЗМІ, відповідаючи на запитання щодо оцінки передвиборної агітації опозиційних партій та блоків. «Мені не подобається, що опозиція як правило в своїй ключовій виборчій платформі за осонову бере песимізм. Але  це право політичних сил обирати ту чи іншу тактику.Я переконаний, що  політик, який хоче виграти вибори, не починає справу в сумі та журбі. Він фомує відповідь щодо того, як зробити ліпше ніж є», - зазначив В. Ющенко.

Також Президент незадоволений «голосом за кадром» реклами певних політичних сил.

«Мені не подобається, коли у ЗМІ за рекламним роліком йде якийсь «погрєбной бас», який розказує як тяжко в цій країні, яке безробіття. Це нехарактерний голос – голос ненормальної людини. Я нікого не хочу образити. Це шоу яке, я думаю, пересічній людині теж не подобається», - зауважив Ющенко. 

За його словами перенасичення негативом в рекламних роликах свідчить про низьку політичну культуру: «Це говорить про слабку мораль. Політику виграють не тільки ті, хто говорить басом. Політику виграють ті люди, які  володіють унікальними комунікація, унікальними знаннями, які мають відповідь на те, як зробити краще. З іншого боку мені здається, що це наслідки нашої політичної культури. Їх не вчили по іншому, їх вчили жити по-понятиям».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду