Сенат США підтримав скасування поправки Джексона-Веніка по відношенню до України

10 Березня 2006
2363
10 Березня 2006
11:51

Сенат США підтримав скасування поправки Джексона-Веніка по відношенню до України

2363
Сенат США підтримав скасування поправки Джексона-Веніка по відношенню до України

Сенат США на засіданні ввечері в четвер проголосував за прийнятий днем раніше палатою представників американського конгресу законопроект, що остаточно скасовує дію обмежувальної зовнішньоторговельної поправки Джексона-Веніка для України.

За голосуванням у сенаті спостерігав міністр закордонних справ України Борис Тарасюк , який перебував в цей момент на гостьовій галереї.

Після голосування в сенаті законопроект направлений на підпис президенту США.

"Я чекаю, що президент Буш поставить свій підпис, увівши закон у дію в якості ще одного сигналу про прихильність США демократії і вільному ринку в Україні, особливо напередодні виборів у Раду в поточному місяці", - говориться в розповсюдженій у Вашингтоні заяві голови сенатського комітету з іноземних справ, сенатора-республіканця Ричарда Лугара.

Він є одним з ініціаторів законопроекту про скасування поправки Джексона-Веніка для України, передають  "Новости Украина".

Раніше в середу палата представників американського конгресу ухвалила законопроект, що скасовує дію цієї поправки.



США отменили поправку Джексона-Веника в отношении Украины 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду