Metro Goldwyn Mayer повернеться в кінобізнес

10 Березня 2006
18220
10 Березня 2006
11:11

Metro Goldwyn Mayer повернеться в кінобізнес

18220
Metro Goldwyn Mayer повернеться в кінобізнес

Через приблизно рік після покупки компанією Sony Corp. однієї з найвпливовіших у минулому голлівудських кіностудій Metro-Goldwyn-Mayer Inc., нове керівництво MGM оголосило про повернення у великий кінобізнес.

У квітні минулого року Sony Corp. of America, підрозділ японської Sony Corp., придбала MGM за суму 3 мільярди доларів, повідомляють "Подробности".

Новий президент MGM Гарі Слоан розповів, що компанія збирається зайнятися випуском високоякісних і великобюджетних фільмів від незалежних голлівудських продюсерів. Студія збирається випускати приблизно 15-20 фільмів щорічно, купуючи права на картини і займаючись дистрибуцією як на внутрішньому кіноринку, так і на міжнародному.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18220
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду