Нацрада зафіксувала порушення виборчого законодавства регіональнимим ЗМІ

9 Березня 2006
15136
9 Березня 2006
15:37

Нацрада зафіксувала порушення виборчого законодавства регіональнимим ЗМІ

15136
Нацрада зафіксувала порушення виборчого законодавства регіональнимим ЗМІ
7 березня відбулося чергове засідання робочої групи Національної ради з координації  ЗМІ під час кампанії на виборах народних депутатів України  2006 року. На засіданні під головуванням першого заступника голови Національної ради  Юрія Сторожка розглядалися  результати проведених моніторингів у регіональних  електронних ЗМІ низки областей.

Зокрема, було констатовано ознаки порушень у певній політичній рекламі блоку народної опозиції Наталії Вітренко, в якій містяться елементи   розпалювання національної ворожнечі та міжконфесійних відносин. 

Зафіксовано також непоодиноке використання  обласними державними телерадіокомпаніями під виглядом соціальної реклами агітаційного  відеоролика за участю голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Івана Чижа. 
Було розглянуто інформацію про ефір політичної реклами  на ТРК «Купол».
  
Обговоривши матеріали моніторингів,  робоча група Національної ради вирішила направити щодо деяких із них відповідні подання до Центральної виборчої комісії та запропонувала винести результати цих моніторигів на розгляд  Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
                                                
"Детектор медіа" за прес-релізом Національної ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15136
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду