«Західна інформаційна корпорація» стала «Інформаційним проектом року»

9 Березня 2006
6143
9 Березня 2006
14:12

«Західна інформаційна корпорація» стала «Інформаційним проектом року»

6143
«Західна інформаційна корпорація» стала «Інформаційним проектом року»

За результатами 2005 року Інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація» визнана переможцем регіонального конкурсу «Людина року Волинського краю» у номінації «Інформаційний проект року». Її представникам буде вручено почесну відзнаку «Крило натхнення». Про це Західну інформаційну корпорацію повідомила 9 березня директор конкурсу Ірина Слупська.

За її словами, регіональний конкурс «Людина року Волинського краю», який вже увосьме проводить луцька фірма «Світ», визначає кращих людей, події та проекти року у 22 номінаціях.

ІА «Західна інформаційна корпорація» з’явилася в інформаційному просторі Волині з весни 2005, а вже за підсумками року потрапила до списку переможців 8-го конкурсу «Людина року Волинського краю-2005» – як кращий інформаційний проект року.

Окрім ЗІКу, переможцями номінації стали: інформаційно-музична програма «Студія-3» (радіо «Луцьк», автор і ведучий – Василь Ворон); українсько-польська телевізійна програма «Між нами, сусідами» (Волинська обласна державна телерадіокомпанія, ведуча – Людмила Гут; Люблінське відділення Польського телебачення, ведуча Малгожата Сініцка, режисер – Григорій Міхалец); інформаційно-аналітична програма «Глобус» (ТРК «Аверс», автор і ведуча – Наталія Бащук).

Вшанування переможців відбудеться у Волинському обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка 18 березня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду