Починається відбірковий етап ювілейного Х фестивалю "Червона Рута"

16 Березня 2006
6642
16 Березня 2006
16:11

Починається відбірковий етап ювілейного Х фестивалю "Червона Рута"

6642
Починається відбірковий етап ювілейного Х фестивалю "Червона Рута"

У 2006 році з березня по грудень по всій Україні відбудуться 25 відбіркових конкурсів(50176 bytes) Х ювілейного Всеукраїнського фестивалю “Червона рута”.

Мета конкурсів – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену. Участь у змаганнях “Червоної рути” не потребує жодних вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить ці заходи доступними для всіх бажаючих.

Конкурсанти виступають у жанрах популярної, рок-, танцювальної та акустичної музики. Єдина вимога до конкурсантів – виконання трьох пісень українською мовою (наявність фонограми не обов’язкова). Для участі у конкурсі виконавці мають ознайомитись з Положенням(35328 bytes) про Фестиваль, заповнити та подати заявку(52736 bytes) та анкету учасника. Заявки та анкети приймаються в районних відділах культури, освіти або обласних управліннях культури.

Фестиваль забезпечує  усі конкурси звукопідсилювальною та світловою технікою, концертними залами.

Контактні тел. у Києві : (044) 247-94-37, 237-76-32 (Журавель Оксана Юріївна – керівник адміністративного відділу Фестивалю);

Контактні e-mail: ruta-red@rambler.ru, chervona_ruta@rambler.ru, lesya@iupdp.kiev.ua

Дирекція Всеукраїнського фестивалю «Червона рута»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду