Суд таки закрив «Чорноморку». Але частково

7 Березня 2006
14536
7 Березня 2006
14:52

Суд таки закрив «Чорноморку». Але частково

14536
Суд таки закрив «Чорноморку». Але частково

Київський районний суд міста Сімферополя постановив зняти з ефіру ТРК «Чорноморська» програму «Календар». Цим рішенням суд частково задовольнив позови представників Севастопольської організації «Русский блок» (входить в блок «За Януковича!») і «Кримського блоку», який включає Християнсько-демократичну і Христянсько-лібереальну партії України. Позивачі вимагали призупинити до кінця виборчої кампанії мовлення всієї телерадіокомпанії.

Однак, суд вирішив обмежити до кінця виборів трансляцію лише тої передачі, яка викликала нарікання позивачів. Наразі невідомо, чи будуть позивачі, або відповідачі подавати апеляцію на це рішення суду.

Як повідомлялось, Кримське республіканське відділення Партії регіонів відкликало свій повторний позов проти програми "Календар" ТРК "Чорноморська". Як повідомили в прес-службі, це рішення було прийнято після письмових зобов’язань відповідача - ЧТРК, запустити в прокат на своєму телеканалі відеопродукт позивачів, "у якому розвінчуються вигадництва заїжджого політтехнолога - ведучої програми "Календар" і її скандальні "псевдорейтинги", що стало основою для подачі позову".

Раніше ми повідомляли, що 17 лютого місцевий суд Київського району Сімферополя задовольнив позов виборчого блоку "За Януковича!"" і тимчасово, до кінця виборчої кампанії, призупинив дію ліцензії на право використання каналів мовлення ТРК. Суд визнав, що зміст програми "Календар", що з’явився в ефірі ЧТРК напередодні виборів, суперечить вимогам закону про вибори депутатів кримського парламенту і місцевих рад у частині ведення агітації й оголошення результатів опитувань суспільної думки. За кілька днів Апеляційний суд скасував це рішення . Також 2 березня зранку лідер Кримського відділення Партії регіонів Василь Кисельов подав новий позов на «Черноморку» з метою "захисту честі і гідності".



«Регионы» снова пытаются прикрыть «Черноморку»  

"Черноморку" снова осудят? 

Суд отменил решение о временной приостановке лицензии на вещание Черноморской ТРК  

За "Чорноморку" заступився Президент, а Янукович дав своїм однопартійцям команду "відбій"  

Журналисты Крыма призывают Партию Регионов и "Черноморку" пойти на "мировую"

БЮТ закликає Партію регіонів відкликати позов про закриття «Чорноморки».  

"Черноморскую" ТРК лишили эфира по иску крымского блока "За Януковича!"  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14536
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду