Відбулось вручення премії Нового каналу «Гордість країни»

6 Березня 2006
13548
6 Березня 2006
12:24

Відбулось вручення премії Нового каналу «Гордість країни»

13548
Відбулось вручення премії Нового каналу «Гордість країни»

3 лютого відбулося вручення щорічної премії «Гордість країни», ініціаторами якої є «Новий канал» та газета «Факти». Лауреатами стали дванадцять українців, які спромоглися на незвичайний подвиг.

У номінації «Дитяча мужність» перемогла Настя Овчар, п’ятирічна дівчинка, яка витягла свою сестру з полум’я. Також лауреатом цієї номінації стала і шестирічна Іннеса Посисень, яка народилась без рук.
Переможнецею в номінації «Особисте досягнення» стала Маргарита Птущенко, яка, попри природну ваду (на її руці лише один палець), не лише грає на фортепіано, а й є лауреатом багатьох всеукраїнських конкурсів.

За «Видатні приклади відваги» нагороду дістали восьмирічний Валентин Мосур, який витяг з крижаної води свого молодшого брата, та шістнадцятирічний Євген Гома, що врятував життя другові, піднявши його з восьмиметрової глибини.

Премію в номінації «Кращий сусід» отримав Володимир Малянчук, за те, що порятував життя півторарічного хлопчика, який випав з шостого повершу, ціною власного здоров’я (при цьому Малянчук пошкодив обидва клапани серця). «Досягненням всього життя» було визнане досягнення колишнього баскутболіста Миколи Сушака, який після пошкодження спинного мозку зміг встати на ноги.

А «Рекордом року» визнано 68-річного Анатолія Присяжнюка, неодноразового чемпіона світу з легкої атлетики. Лауреататом у номінації «За турботу та самовідданість» стала Марина Перебиковська, яка віддала для трансплантації старшій сестрі половину своєї печінки.

У номінації «Почуття Обов'язку» був визнаний вчинок курсантів Харківської юридчної академії, які віддали гроші на операцію свого однокурсника. У номінації «Рідкісний талант» премію отримав восьмирічний Володимир Багмет за вміння шукати спонсорів для свого дитячого будинку. А «Сімейною історією» стала історія Володимира Сергієнка, багатодітного батька, який по смерті дружини виховує трьох маленьких дівчат.

А побачити «Гордість країни» на Новому каналі глядачі зможуть 19 березня.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13548
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду