"Золотое перо": Лучшей политической телепрограммой стала "Свобода слова" на ICTV

4 Березня 2006
12813
4 Березня 2006
13:32

"Золотое перо": Лучшей политической телепрограммой стала "Свобода слова" на ICTV

12813
"Золотое перо": Лучшей политической телепрограммой стала "Свобода слова" на ICTV

В Киеве состоялось вручение наград в рамках Всеукраинского конкурса лучших средств массовой информации "Золотое перо", передает УНИАН.

Лучшей политической телепрограммой года признана программа "Свобода слова" телеканала ICTV, лучшей новостной программой - программа "Новости" Первого Национального телеканала. Лучшей экономической программой организаторы конкурса назвали программу "Окна новости" телеканала СТБ.

"Золотое перо" в номинации "Лучшая развлекательная программа" получила программа "Вечерний квартал" "Студии Квартал 95" телеканала "Интер".

Лучшей политической рубрикой в газете названа рубрика "Курень" в парламентской газете "Голос Украины" - газета отмечена премией "За отображение действительности средствами сатиры и юмора".

Телеканал К1 получил приз в номинации "Открытие года".

Конкурс проводится в Украине в пятый раз общественной организацией "Центр социально-политических технологий".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду