Салман Рушди призвал дать отпор "исламскому тоталитаризму"

2 Березня 2006
10138
2 Березня 2006
15:03

Салман Рушди призвал дать отпор "исламскому тоталитаризму"

10138
Салман Рушди призвал дать отпор "исламскому тоталитаризму"
Французская газета Charlie Hebdo, одно из изданий, перепечатавших карикатуры на пророка Мухаммеда, опубликовала заявление группы писателей, журналистов и "интеллектуалов", которые призывают оказать сопротивление "исламскому тоталитаризму" и содействовать развитию свободы и светских ценностей.

Среди 12 человек, подписавших манифест - проживающий в Великобритании писатель Салман Рушди, который был приговорен в Иране к смерти за роман "Сатанинские стихи", депутат голландского парламента Аян Хирши Али, работавшая в качестве сценариста с режиссером Тео Ван Гогом, французский философ Бернар-Анри Леви и ряд других деятелей науки и культуры. Текст открытого письма на английском языке приводится на сайте BBC News.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду