Тимошенко підозрює Януковича і Єханурова у "маніакальній боягузливості"

23 Лютого 2006
3388
23 Лютого 2006
14:30

Тимошенко підозрює Януковича і Єханурова у "маніакальній боягузливості"

3388
Тимошенко підозрює Януковича і Єханурова у "маніакальній боягузливості"

Блок Юлії Тимошенко звинувачує своїх опонентів з "Нашої України" та Партії регіонів у зриві проекту дебатів на каналі "1+1".

Про це йдеться в заяві БЮТ.

В ній, зокрема, наголошується, що блок Тимошенко, "наполягаючи на дебатах Юлії Тимошенко з Віктором Януковичем та Юрієм Єхануровим, вельми здивований маніакальною боягузливістю політиків, які всіляко уникають зустрічей у прямому ефірі з представниками БЮТ".

Зокрема, зазначається в повідомленні, 22 січня на радіо "Ера" мала відбутися розмова Миколи Азарова з Олександром Турчиновим.

"Однак за годину до ефіру представники Азарова поінформували радіостанцію, що Миколі Яновичу треба негайно відбути до Донецька. Втім, надзвичайна завантаженість пана Азарова не завадила йому того ж дня подискутувати з Петром Порошенком", - зазначає прес-служба.

Також вона повідомляє, що Роман Безсмертний відмовився дебатувати на "5 каналі" з заступником керівника БЮТ Миколою Томенком.

"Нарешті, 22 лютого стало очевидно, що Юрій Єхануров прагне за будь-яку ціну уникнути дебатів з Юлією Тимошенко в рамках дискусійного проекту, запланованого на каналі "1+1" - не кажучи вже про Віктора Януковича, який злякався настільки, що взагалі не подавав заявки на участь у теледебатах.

БЮТ закликає Януковича та Єханурова - вже не як політиків, а просто як чоловіків - не боятися зустрічі з Тимошенко", - говориться в заяві.

БЮТ наголошує на Томку, що в виборчих перегонах є три політичні сили-лідери: Блок Юлії Тимошенко, Партія регіонів та "Наша Україна". Тому самі ці сили мають дебатувати між солбою

"23 лютого - останній день, коли існує ще технічна можливість організувати телевізійні дебати на каналі "1+1". Блок Юлії Тимошенко закликає Віктора Януковича та Юрія Єханурова не ігнорувати цей проект і вийти нехай на гостру, але відверту й чесну дискусію з Юлією Тимошенко", - йдеться в заяві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду