Тимошенко здивована реакцією Ющенка, але свій підпис відкликати не збирається

22 Лютого 2006
7309
22 Лютого 2006
17:56

Тимошенко здивована реакцією Ющенка, але свій підпис відкликати не збирається

7309
Тимошенко здивована реакцією Ющенка, але свій підпис відкликати не збирається

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко здивована "надзвичайно різкою" реакцією президента Віктора Ющенка на підписання нею угоди про помаранчеву коаліцію.

Про це вона заявила, перебуваючи в передвиборчій поїздці в Миколаївській області, повідомляє прес-служба БЮТ.

"21 лютого я поставила свій підпис під угодою про створення помаранчевої коаліції. Я зробила це в односторонньому порядку тільки через те, що володіла достовірною інформацією, що навколо нашої угоди точаться безплідні розмови, а реальні переговори про створення іншої коаліції, тим часом, відбуваються між певними людьми з „Нашої України” та Партії регіонів. Як видно, я не помилилася", - зазначила Тимошенко.

Вона також заявила, що замість того, щоб "принижувати і ображати, було б значно простіше поставити свій підпис під цією угодою, або щиро і публічно оголосити, які саме пункти угоди президента не влаштовують".

"Критичні слова замість підпису під угодою можуть означати тільки одне: ніхто, окрім мене, не збирався підписувати цю угоду", - заявила лідер БЮТ.

Вона також вказала на те, що інші політичні сили "прагнуть зробити гучний PR навколо важливої ідеї необхідності об’єднання патріотичних сил України".

"Це зайвий раз підтверджує, що існує інший план об’єднання "Нашої України" та Партії регіонів після виборів за моделлю меморандуму "Ющенко-Янукович".

"Однак, незважаючи на такі подвійні стандарти і підходи, я залишаю свій підпис під угодою про створення коаліції патріотичних сил, які стояли по один бік барикад під час президентських виборів. Я готова перейти до публічного обговорення кожного пункту угоди, який не влаштовує наших колег з "Нашої України", - заявила Тимошенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду