Шамани виганяли з Нацради "дух корупції"

22 Лютого 2006
14804
22 Лютого 2006
14:38

Шамани виганяли з Нацради "дух корупції"

14804
Шамани виганяли з Нацради "дух корупції"

Засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, як і брифінги для журналістів, перенесено через наявність в приміщенні на Прорізній ртуті.

Як вже повідомляла "Детектор медіа", 15 лютого невідомі розлили ртуть  в приміщенні Нацради на пятому поверсі.

Розливання ртуті на пятому поверсі трапляється вже не вперше. 29 грудня, напередодні нового року, так само невідомі розбили вісім термометрів коло кабінета голови Нацради.

Зараз частина апарату Нацради, ліцензійне та аналітичне управління тимчасово працює на вулиці Десятинній. Однак попри це голова прес-служби Нацради Микола Гриценко сподівається, що наступного тижня роботу цього органу вдасться нормалізувати.

Водночас сьогодні коло стін Нацради організація "Шамани без кордонів" провели театралізовану акцію акцію "виганняння духу корупції зі стін Національної ради". Актори, що імітували шаманів, провели ритуал зі свічками, барабанами та заклинаннями. Однак, жоден з учасників акції не міг пояснити, що він робить і навіщо. Актори і ведучий твердили, що виганяють "корупційний дух", однак за відсутності організаторів акції так і не змогли пояснити хто і з якою метою організував цю акцію.

А Микола Гриценко жартома висловив сподівання, що, можливо, ця акція прискорить виведення з будинку ртуті, і запевнив, що Нацрада до цього не має ніякого стосунку: "Учасники акції не тільки переплутали місце, де вони дали цей концерт, а й країну. А якщо серйозно. то я думаю, що це не схоже навіть на провокацію. Просто прийшли артисти і провели ритуальні дії. Якщо це пришвидчить виведення ртіті зі стін Нацради, то ми їм подякуємо за це. Ніякого відношення до цих людей Нацрада не має".


"Детектор медіа".


Сорвалась встреча главы Нацсовета по вопросам телевидения и радиовещания с содокладчиками ПАСЕ  

Нацрада обговорила зі співдоповідачами Моніторингового комітету ПАРЕ свою роботу під час виборів  

В будинку Національної ради з питань телебачення та радіомовлення знешкоджують розлиту ртуть  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14804
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду