Жвания и Кушнарёв договорились о теледебатах

20 Лютого 2006
3583
20 Лютого 2006
16:30

Жвания и Кушнарёв договорились о теледебатах

3583
Жвания и Кушнарёв договорились о теледебатах
20 февраля во время интернет-дебатов, организованных "Детектор медіа", куратор Луганской области от партии «Наша Украина» Давид Жвания и руководитель избирательного штаба от Партии регионов Евгений Кушнарев договорились о дебатах, которые пройдут в прямом эфире Харьковского областного телевидения.

«Вы же знаете, я никогда от дебатов с политическими оппонентами не отказываюсь», - сказал Кушнарев.

В свою очередь Жвания отметил, что готов вылететь на теледебаты в любое время дня и ночи. «Более того, я Вам это обещаю», - сказал он во время чат-конференции на "Детектор медіа".

Тема конференции - «Админресурс и черный PR в избирательной кампании 2006 года».


"Детектор медіа".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду