Британская киноакадемия выбрала "Горбатую Гору"

20 Лютого 2006
11060
20 Лютого 2006
13:00

Британская киноакадемия выбрала "Горбатую Гору"

11060
Британская киноакадемия выбрала "Горбатую Гору"

Фильм о любви двух ковбоев-гомосексуалистов тайваньского режиссера Энга Ли (Ang Lee) "Горбатая гора" (Brokeback Mountain) стал лидером по числу полученных наград Британской киноакадемии.

На состоявшейся в воскресенье вечером церемонии вручения премий Британской киноакадемии (BAFTA) "Горбатая гора" получила четыре награды - за лучший фильм, лучшую режиссуру, лучший адаптированный сценарий и мужскую роль второго плана (актер Джейк Гилленхаал).

Награда BAFTA за лучшую мужскую роль была вручена Филипу Сеймуру Хоффману (Philip Seymour Hoffman) за фильм "Капоте" (Capote). Риз Уизерспун за роль в фильме "Переступить черту" (Walk the Line) признана лучшей актрисой.

Танди Ньютон (Thandie Newton) получила награду Британской киноакадемии как лучшая актриса второго плана за роль в фильме "Столкновение" (Crash). Эта картина также завоевала награду за лучший оригинальный сценарий.

Фильм "Мемуары гейши" (Memoirs of a Geisha) получил 3 премии BAFTA, в том числе, за лучшие костюмы и лучшую музыку к фильму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду