"Помаранчева коаліція" редагує угоду

17 Лютого 2006
3879
17 Лютого 2006
15:11

"Помаранчева коаліція" редагує угоду

3879
"Помаранчева коаліція" редагує угоду

Сьогодні триватиме редагування угоди про створення "помаранчевої коаліції", передає УНІАН.

Як повідомили в прес-службі блоку, про це сказав представник Громадянського блоку "Пора-ПРП" у складі робочої групи зі створення "помаранчевої коаліції" Ігор Осташ.

Він зауважив, що атмосфера роботи сприятлива для досягнення позитивних результатів, зокрема відчутна абсолютна єдність учасників групи в розумінні необхідності якнайшвидшого створення такої коаліції.

"Практично визначилося коло подписантів коаліційної угоди. Як результат засідання, було взято за основу погоджений кількома учасниками текст угоди. Робота групи триватиме сьогодні, і буде закцентовано увагу на редагуванні тексту документа" – сказав Осташ.

24 січня голова Політради блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний направив проект коаліційного договору виборчим блокам "Пора-ПРП", БЮТ, Українському народному блоку Костенка-Плюща і Соціалістичній партії України. У проекті коаліційного договору є пропозиція визначитися з пріоритетами щодо представництва цих політичних сил у складі Кабінету Міністрів України, керівництві Верховної Ради України і комітетів Верховної Ради України.

16 лютого відбулося перше засідання робочої групи зі створення "помаранчевої коаліції" у майбутньому парламенті, на якому були присутні представники "Нашої України", СПУ, блоку "Пора-ПРП", БЮТ, блоку Костенка-Плюща.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3879
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду