21 лютого, 11.00, круглий стіл «Проблема професіоналізму та відповідальності журналістики під час виборчих кампаній»

17 Лютого 2006
1528
17 Лютого 2006
13:46

21 лютого, 11.00, круглий стіл «Проблема професіоналізму та відповідальності журналістики під час виборчих кампаній»

1528
21 лютого, 11.00, круглий стіл  «Проблема професіоналізму та відповідальності журналістики  під час виборчих кампаній»

Громадська  організація  «Детектор медіа» та експертно-аналітичний центр  «Соціум» розпочинають  спільний проект «Гайд парк» -   серію круглих столів по найактуальнішим  питанням  медіасередовища у контексті політичних, економічних,  соціальних проблем.

Перший круглий стіл-презентація проекту  буде присвячено темі «Проблема професіоналізму та відповідальності журналістики  під час виборчих кампаній». Він відбудеться 21 лютого об 11 годині  в кафе «Бабуїн» за адресою вул.  Богдана Хмельницкого,  39.

Акредитація представників медіа – за телефоном 577-03-57, «Детектор медіа».

Серед учасників дискусії – Віктор Небоженко, Володимир Малинкович,  Наталія Лигачова, Володимир Ар’єв, Юрій Горбань,   Костянтин Квурт,  Віктор Шлінчак, Денис Жарких,  Олеся Яхно та інші.

Для  обговорення  учасникам  круглого столу пропонуються питання: Чи здатні сучасні українські медіа надати виборцю достатню кількість інформації для  усвідомленого вибору? Чи краще цензура власників від цензури влади?  Що таке тенденційність в журналістиці – позиція,  маніпуляція,   непрофесіоналізм?  Комерціалізація ЗМІ – чи завжди благо? Журналістика та національні інтереси держави:  як поєднати  критичний об’єктивізм з  державницькою позицією?  Чи можуть журналісти об’єднуватися не  за політичними симпатіями – а за професійними принципами тощо.

Повний виклад  дискусії буде  опублікований на сайті «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду