"Один тиждень. Вибори" - новий проект каналу К1

17 Лютого 2006
3085
17 Лютого 2006
11:45

"Один тиждень. Вибори" - новий проект каналу К1

3085
"Один тиждень. Вибори" - новий проект каналу К1

На телеканалі К1 запущено унікальний для українського телебачення передвиборчий проект "Один тиждень. Вибори".

Кожноі неділі протягом часу, що залишився до виборів, три журналісти телеканалу стежимуть за трьома різними вимірами виборів.

У першому вимірі журналісти каналу покажуть з середини всі штаби, спробують розкрити всі стратегії, виявити всі амбіції людей, що йдуть до реальної влади – українського парламенту.

Наступний вімір – це розповідь про великі українські міста. Журналісти каналу побувають у центрі мегаполісів, у яких свої закони, свої вибори, своя пропаганда.  Вони будуть з‘ясовувати – хто і що готовий віддати за крісло мера у різних містах України?

Також журналісти спробують відкрити вимір, за прихильність якого змагаються тисячі кандидатів – найвіддаленіші куточки України, невеличкі міста та села. Там де немає експертів і складних розрахунків. Але саме ці люди робитимуть головний вибір.

Цієї неділі, 19 лютого, о 20.30 журналісти програми “Один тиждень. Вибори” розкажуть про те, як штабами вибудовується імідж кандидатів. Як працюють іміджмейкери, спічрайтери, стилісти та інші штабні одиниці.

А ще вони досліджуватимуть передвиборчу ситуацію у самому одіозному місті України – Донецку та відвідають одне з найстаріших сел України на Вінничіні і покажуть, як там готуються до виборів, чим живе виборча коміссія і, що думають про українських політиків пересічні мешканці української глибинки.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби ТК К1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3085
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду