Єхануров відправив Пинзеника у відпустку

16 Лютого 2006
3369
16 Лютого 2006
16:51

Єхануров відправив Пинзеника у відпустку

3369
Єхануров відправив Пинзеника у відпустку

Міністр фінансів Віктор Пинзеник написав заяву про відпустку на час передвиборчої кампанії. Про це сказав журналістам у Варшаві прем’єр Юрій Єхануров, коментуючи інформацію про нібито відставку Пинзеника, повідомляє УНІАН.

За словами прем’єра, Пинзеник написав заяву про відпустку на час виборів. "Оце правда, а все інше - то поки що неправда", - сказав Єхануров. "Ми домовилися так, що він зараз буде працювати на виборах, а ми з ним зустрінемося і узгодимо позиції по цьому питанню", - додав прем’єр.

Раніше інформацію про відставку спростували в Департаменті комунікацій партії "Реформи і порядок", повідомляла  Ліга. Раніше інформоване джерело в уряді повідомляло, що Пинзеник подав у відставку.

За словами джерела, заява Пинзеник подав 13 – 16 лютого. Головною мотивацією, за інформацією джерела, є незгода Пинзеника з останніми газовими домовленостями України з Росією.

Джерела "Української правди" з числа політичних соратників Пинзеника підтвердили інформацію про його відставку. Водночас інший соратник Пинзеника сказав, що замість відставки міністру фінансів може бути надана відпустка.

"Наскільки я знаю, все закінчилося відпусткою, яку Віктору Михайловичу дали до кінця виборчої кампанії", - сказав він.

У той же час прес-секретар президента Ірина Геращенко не підтверджує інформацію про те, що міністр фінансів Віктор Пинзеник подав заяву про відставку. "Я не володію подібною інформацією", - сказала вона. При цьому вона нагадала, що в середу Пинзеник супроводжував президента в Дніпропетровську область і активно брав участь у засіданні наради з питань розвитку космічної галузі, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, Геращенко підкреслила, що після вступу в силу конституційної реформи всі питання, що стосуються роботи міністрів, знаходяться у веденні уряду.

Як відомо, 2 лютого НАК "Нафтогаз України" і "РосУкрЕнерго" створили спільне підприємство закрите акціонерне товариство "Укргаз-Енерго" для постачань газу в Україну.

Тоді ж "Укргаз-Енерго" і "РосУкрЕнерго" підписали контракт на постачання газу в Україну по 95 доларів за тис. куб. м до 2011 року.

Речник Президента спростовує інформацію стосовно відставки міністра фінансів  

Пинзеник йде з Кабміну через газові домовленості?  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду