Речник Президента спростовує інформацію стосовно відставки міністра фінансів

16 Лютого 2006
4115
16 Лютого 2006
14:34

Речник Президента спростовує інформацію стосовно відставки міністра фінансів

4115
Речник Президента спростовує інформацію стосовно відставки міністра фінансів

Прес-секретар Президента Ірина Геращенко не підтверджує інформацію про те, що міністр фінансів Віктор Пинзеник подав заяву про відставку.

"Я не володію подібною інформацією", - сказала вона. При цьому вона нагадала, що в середу Пинзеник супроводжував президента в Дніпропетровську область і активно брав участь у засіданні наради з питань розвитку космічної галузі, передає  "Інтерфакс-Україна".

Крім того, Геращенко підкреслила, що після вступу в силу конституційної реформи всі питання, що стосуються роботи міністрів, знаходяться у веденні уряду.

Пинзеник йде з Кабміну через газові домовленості? 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду