Пинзеник йде з Кабміну через газові домовленості?

16 Лютого 2006
3945
16 Лютого 2006
12:10

Пинзеник йде з Кабміну через газові домовленості?

3945
Пинзеник йде з Кабміну через газові домовленості?

Міністр фінансів Віктор Пинзеник подав у відставку, про що повідомило інформоване джерело в уряді, передають "Українські новини".

За словами джерела, заява Пинзеник подав 13 – 16 лютого. Головною мотивацією, за інформацією джерела, є незгода Пинзеника з останніми газовими домовленостями України з Росією.

Джерела "Української правди" з числа політичних соратників Пинзеника підтвердили інформацію про його відставку.

Водночас інший соратник Пинзеника сказав, що замість відставки міністру фінансів може бути надана відпустка.

"Наскільки я знаю, все закінчилося відпусткою, яку Віктору Михайловичу дали до кінця виборчої кампанії", - сказав він.

Як відомо, 2 лютого НАК "Нафтогаз України" і "РосУкрЕнерго" створили спільне підприємство закрите акціонерне товариство "Укргаз-Енерго" для постачань газу в Україну.

Тоді ж "Укргаз-Енерго" і "РосУкрЕнерго" підписали контракт на постачання газу в Україну по 95 доларів за тис. куб. м до 2011 року.

Інформацію про відставку Віктора Пинзеника підтвердив народний депутат Володимир Філенко. За його словами, міністр фінансів виявив бажання піти у відставку щоб зосередитися на передвиборчій роботі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду