Медведчук, Кличко та Вітренко поки в аутсайдерах

8 Лютого 2006
566
8 Лютого 2006
15:19

Медведчук, Кличко та Вітренко поки в аутсайдерах

566
Медведчук, Кличко та Вітренко поки в аутсайдерах
Якби вибори до Верховної Ради відбувалися зараз, то до парламенту потрапили б шість політичних партій та блоків.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою центру імені Разумкова з 26 по 31 січня 2006 року.

Так, за Партію регіонів готові проголосувати 29,9% тих, хто має намір брати участь у виборах, за Блок "Наша Україна" – 19,6%, за Блок Юлії Тимошенко – 13,7%.

За Комуністичну партію готові проголосувати 6,8% опитаних, за Соцпартію – 6,7%, за Народний блок Литвина – 3,3%.

Не мають шансів потрапити до парламенту, згідно з результатами опитування, Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" (2%), Опозиційний блок "Не Так!" (1,5%), Громадянський блок "Пора-ПРП" (1,1%).

Всі інші партії та блоки отримали менше 1% голосів опитаних.

Водночас на питання, чи допускаєте Ви для себе можливість проголосувати за такі політичні партії (блоки), відповіли "впевнений, що проголосую" за Партію регіонів відповіли 24,5%. Можливо, за цю політичну силу голосуватимуть 12% опитаних, малоімовірно – 7,9%.

15,8% опитаних переконані, що проголосують за "Нашу Україну", ймовірно проголосують – 16,8%, малоімовірно – 15,2%.

За БЮТ готові проголосувати 10,9% опитаних, можуть проголосувати 17,8%, навряд чи проголосують 17,5%.

Водночас, 82,2% опитаних братимуть участь у парламентських виборах. Не братимуть участі - 3,8%, не відповіли і вагалися з відповіддю 14%.

Опитування проводилось в усіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками.

Було опитано 2016 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду