Відбулося вручення премій Гільдії сценаристів Америки

6 Лютого 2006
19771
6 Лютого 2006
15:25

Відбулося вручення премій Гільдії сценаристів Америки

19771
Відбулося вручення премій Гільдії сценаристів Америки

Хоча фільм "На добраніч і удачі", відзначений за сценарій на кінофестивалі у Венеції, програв "Зіткненню" під час вручення премій Гільдії сценаристів Америки, він усе-таки отримав почесний приз за відображення на екрані конституційних і громадянських прав.

Нагорода дісталася Джорджу Клуні (George Clooney) і Гранту Хеслову (Grant Heslov). А за оригінальний сценарій "Зіткнення" приз Гільдії отримали Пол Хеггіс (Paul Haggis) і Бобі Мореско (Bobby Moresco).

Премію за адаптацію розповіді "Гора Броукбек" Ені Пру (Annie Proulx) для однойменної стрічки заслужили Леррі Макмертрі (Larry McMurtry) і Дайана Оссана (Diana Ossana). Серед телевізійних робіт відзначено сценарій драматичного серіалу "Залишитися живим" і ситкому "Приборкай свій ентузіазм".

У категорії кращий оригінальний сценарій на нагороду гільдії кіносценаристів, окрім "Зіткнення", номінувалися: "Нокдаун" ("Cinderella Man"), "Сорокалітній незайманий" (The 40-year-old Virgin), "Кальмар і кит" (The Squid and The Whale) і "На добраніч і удачі" (Good Night, and Good Luck).

Окрім "Горбатої гори" на нагороду гільдії кіносценаристів за сценарій, написаний на основі літературного першоджерела, також претендували: "Історія насильства" (History of Violence), "Капоте" (Capote), "Сиріана" (Syriana) і "Відданий садівник" (The Constant Gardener).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19771
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду