"Інший вимір Олімпіади" - новий проект каналу К1

3 Лютого 2006
730
3 Лютого 2006
16:11

"Інший вимір Олімпіади" - новий проект каналу К1

730
"Інший вимір Олімпіади" - новий проект каналу К1

«Інший вимір Олімпіади» - новий  ексклюзивний проект телеканалу К1, присвячений Олімпійським іграм стартує 6-го лютого.  Проект буде виходити щодня в рамках інформаційної програми «Один день»  (20.30).

Команда журналістів  К1  покаже те, що залишається за кадром, але без чого ніколи не відбулися б жодні Ігри. Автори проекту пропонують побачити людський, емоційний бік Ігор, а також таємниці, скандали, складнощі, пов’язані з підготовкою до них, історію зимових Олімпійських Ігор.  

Чи знаємо ми, наскільки забобонні спортсмени? У що вони вірять та чого бояться?  Хто забезпечує нормальну роботу збірної? Який вид спорту найдешевший, а який - найдорожчий?  Спортивна мода. Як упізнати в дитині майбутнього чемпіона? Хто є найнезвичнішим членом команди?  

Першим сюжетом стане історія про підготовку фігуристів. Журналіст Сергій Поліщук став свідком передостанніх тренувань Олени Ляшенко, Галини Маняченко, Антона Ковалевського і пари Станіслава Морозова - Тетяни Волосожари. Атмосфера на льоду була напруженою, фігуристи - зосередженими на своїй роботі. Усі вони відмовилися давати інтерв`ю. Виняток зробив лише 2о-річний Антон Ковалевський, для якого ця Олімпіада буде першою. Напруження спортсменів досягає піку перед самим виступом. Найбільшим їхнім страхом є побоювання, що виконанню програми можуть завадити мікротравми, які  є у всіх спортсменів. Завдання психолога – знайти слова, які налаштують на перемогу. На Олімпіаду фігуристи прибудуть напередодні своїх виступів, 18 лютого, а до того часу будуть тренуватися в рідних стінах.

Також на телеканалі К1 з'явиться нове обличчя - з 6-го лютого в програмі «Один день» починає кар`єру телеведучого Дмитро Анопченко. Він має дві вищих освіти (журналіста та управлінця).
На ТВ - 12 років. Останні 5 років – власний кореспондент  Нового Каналу в Одессі. На К1  - з травня 2005 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
730
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду