У Голівуді оголошені номінації на Оскари за 2005 рік

31 Січня 2006
9994
31 Січня 2006
20:43

У Голівуді оголошені номінації на Оскари за 2005 рік

9994
У Голівуді оголошені номінації на Оскари за 2005 рік

Прізвища номінованих представив Президент Американської кіноакадемії    Сід Ганіс (Sid Ganis) та  лауреатка Оскара Міра Сорвіно (Mira Sorvino).

У більшості випадків підтвердилися висловлювані до оголошення припущення. Номінації до найважливіших категорій потрапили до рук творців, про яких говорять вже впродовж кількох місяців. Головний фаворит – “Таємниця зламаної гори(brokeback mountain”) буде боротися за Оскари у 8 категоріях.

За Оскара для найкращого фільму року, окрім  "Таємниць зламаної гори”, який вже отримав  такі престижні нагороди, як Золотий Глобус та Золотий Лев, змагатимуться  "Capote" (у п’яти нрмінаціях), "Miсто гніву" (шість номінацій), "Добраніч і щасти" (шість номінацій) та "Mюнхен" (п’ять номінацій).

Всі ці твори будуть змагатися за нагороди для найкращих режисерів:  Джорджа Клуні ("Добраніч"), Поля Хаггіса ("Miсто гніву"), Анга Лі ("Таємниці"), Беннета Міллера ("Capote") i Стівена Спілберга ("Mюнхен").

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду