Луценко заявляет, что Януковича уже не снимут с выборов-2006

30 Січня 2006
3809
30 Січня 2006
12:30

Луценко заявляет, что Януковича уже не снимут с выборов-2006

3809
Луценко заявляет, что Януковича уже не снимут с выборов-2006

Министр внутренних дел Юрий Луценко заявляет о невозможности снятия кандидатуры лидера Партии регионов Виктора Януковича с выборов Верховной Рады даже в случае доказательства фальсификации снятия с него судимостей. Об этом он сообщил в эфире телекомпании ICTV.

«В любом случае он сегодня является лицом, судимость которого погашена по сроку давности», - сказал Луценко.

По его словам, поскольку Янукович отбывал наказание в 1970 году, то и судимость с него уже давно автоматически погашена, так как прошло уже много времени.

Напомним, 24 января Луценко заявил, что по результатам экспертизы решение суда о снятии судимостей с лидера Партии регионов Виктора Януковича было сфальсифицировано.

В августе 2005 года Прокуратура Донецкой области возбудила уголовное дело по факту подделки документов о снятии судимостей с лидера Партии регионов, экс-кандидата в Президенты Виктора Януковича.

Партия регионов назвала возбуждение уголовного дела с ее лидера борьбой с оппозицией.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3809
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду