Тимошенко розповіла, хто вплутав її в рекламу

30 Січня 2006
6532
30 Січня 2006
11:11

Тимошенко розповіла, хто вплутав її в рекламу

6532
Тимошенко розповіла, хто вплутав її в рекламу

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що до зображення її на рекламних листівках фірми "Kotex" причетні "любі друзі".

"Це любі друзі", - сказала вона в неділю в ефірі каналу НТН на питання, хто може стояти за цією кампанією.

Вона зазначила, що ці ж "друзі" влаштували провокації проти неї, коли запросили пенсіонерів отримати надбавку до пенсії, а також на день її народження поширили листівки із запрошенням на безкоштовний обід у МакДоналдз.

Водночас Тимошенко не відповіла однозначно, чи "любі друзі" - це оточення президента.

Говорячи про свою родину, лідер БЮТ розповіла, що її зять Шон Карр "досить з великою любов’ю ставиться до всього українського".

За словами Тимошенко, її дочка Євгенія "вивчає ті можливі напрямки бізнесу, які потрібно робити". "І, до речі, вона багато працює в тій ніші, де народна наша творчість, наше мистецтво українське, може стати загальновідомим", - додала Тимошенко.

Вона також сказала, що дуже хотіла б стати бабусею і добре уявляє себе в цій ролі, хоча думає, що її дочка та зять найближчим часом не підуть на такий крок.

"Родина ніколи не заважала мені робити політику. Я думаю, це буде і в майбутньому за будь-яких обставин", - сказала Тимошенко.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду