Кто и как нападал на Кравчука, Кучму, Ющенко расскажет «ТерраРепортера»

27 Січня 2006
8985
27 Січня 2006
19:16

Кто и как нападал на Кравчука, Кучму, Ющенко расскажет «ТерраРепортера»

8985
Кто и как  нападал на Кравчука,  Кучму, Ющенко расскажет «ТерраРепортера»

С 22-го января на Новом канале  по воскресеньям, в 19.05.,  выходит  программа «ТерраРепортера». Специальный проект посвящен тем событиям, которые интересны зрителям, но как-то в суете ускользают от пристального внимания редакторов и журналистов.

Автор  проекта  - известный журналист   Карина Самохвалова -  говорит, что идея программы вызревала давно: всегда хочется рассказать зрителям о чём-то таком, что заставило бы их улыбнуться, удивиться или по-новому посмотреть на привычные вещи. Несмотря на то, что проект не политический, отойти от этой темы совсем  вряд ли удастся. Одним из самых интересных своих журналистских  расследований  Карина считает программу  об  Управлении государственной охраны, где про истории  нападения на первых персон Украины  расскажут охранники Кучмы, Литвина, Кравчука, Ющенка.  «Поскольку материала было много, мы не уложились в одну програму, поэтому «ТерраРепортера»  будет с продолжением 5-го и 12-го февраля»- сообщила журналистка.

"ТК" по матеріалам прес-служби Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду