Андрій Федур просить допитати Кучму, Ющенка і Литвина

23 Січня 2006
8293
23 Січня 2006
16:39

Андрій Федур просить допитати Кучму, Ющенка і Литвина

8293
Андрій Федур просить допитати Кучму, Ющенка і Литвина

Адвокат матері загиблого журналіста Георгія Гонгадзе Лесі Ґонґадзе Андрій Федур просить Апеляційний суд міста Києва допитати колишнього Президента Леоніда Кучму, екс-майора Державної служби охорони Миколу Мельниченка, голову Верховної Ради Володимира Литвина, екс-голову СБУ Леоніда Деркача, народного депутата Григорія Омельченка, заступника генерального прокурора Віктора Кудрявцева, голову Верховного Суду Василя Маляренка і Президента України Віктора Ющенка як свідків у справі Гонгадзе.

Як передає УНІАН, таке клопотання Федур вніс сьогодні на розгляд колегії суддів Апеляційного суду Києва, який продовжує розгляд справи про вбивства Гонгадзе, - передає "Обозреватель".

Сьогодні в Апеляційному суді відбувається слухання справи обвинувачуваних у вбивстві журналіста. Головною інтригою слухання залишається те, чи сприятиме суд широкому вимсвітленню у ЗМІ цієї справи. Поки що інтереси громадськості до уваги не беруться.

Читайте також:



Заседания по делу Гонгадзе будут закрытыми
Луценка просять не розголошувати свідків у справі Гонгадзе
НСЖУ вимагає покарання для тих, хто не пустив журналістів на суд у справі Гонгадзе
Журналисты призывают чиновников сделать суд по делу Гонгадзе открытым
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду