За порушення прав інтелектуальної власності – до семи років

18 Січня 2006
16120
18 Січня 2006
14:13

За порушення прав інтелектуальної власності – до семи років

16120
За порушення прав інтелектуальної власності – до семи років
Відповідальність за порушення прав інтелектуальної власності буде втричі більшою, аніж за чинними законодавчими нормами.

Парламентарі ухвалили в першому читанні відповідний законопроект щодо змін у Кримінальному кодексі, повідомляє novy.tv. Зокрема – посадовців, або ж організовані групи за незаконне відтворення та розповсюдження наукових, літературних та мистецьких об’єктів, комп’ютерних програм і баз даних, фоно- та відеограм, передбачено ув’язнювати на три – сім років, проти теперішніх двох.

Або ж – штрафувати від двох до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів. Нині штрафні санкції – від п’ятисот до тисячі. У проекті також поточнюють поняття інтелектуальної шкоди у великому, особливо великому та значному розмірах. Ухвалення зазначених змін має поліпшити перспективи вступу України до ЄС та Світової організації торгівлі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16120
Читайте також
27.08.2008 17:30
Дмитрий Костюк, «ЛІГАБізнесІнформ»
5 979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду