Слідчому у справі Гонгадзе присвоєно чин державного радника юстиції 3 класу

20 Грудня 2005
605
20 Грудня 2005
17:50

Слідчому у справі Гонгадзе присвоєно чин державного радника юстиції 3 класу

605
Слідчому у справі Гонгадзе присвоєно чин державного радника юстиції 3 класу
Слідчому Генеральної прокуратури Роману Шубіну присвоєно класний чин державного радника юстиції 3 класу. Наразі він обіймає посаду першого заступника начальника головного слідчого управління Генеральної прокуратури України і є головою групи, яка займається розслідуванням справи про вбивство журналіста Геогрія Гонгадзе. Про присвоєння чину йдеться у сьогоднішньому повідомленні на офоційному сайті Президента України Віктора Ющенка www.president.gov.ua.

старшому раднику юстиції ШУБІНУ Роману Івановичу – першому заступнику начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду