«НТВ-Плюс» оголошує про початок офіційної передплати в Україні

20 Грудня 2005
676
20 Грудня 2005
13:30

«НТВ-Плюс» оголошує про початок офіційної передплати в Україні

676
«НТВ-Плюс» оголошує про початок офіційної передплати в Україні
В січні 2006 року в Україні починає мовлення лідер російського платного телебачення супутникова телекомпанія «НТВ-Плюс».

Вибір України зумовлений традиційними культурними зв'язками і економічними передумовами.

Маркетингові дослідження телекомпанії показали, що споживчі переваги телеглядачів в Україні змінилися, виникла потреба в новому телебаченні, яке пропонує свободу вибору.

Велика кількість домогосподарств на території України- потенційні глядачі, зацікавлені в появі всього того різноманіття каналів, яке може запропонувати тільки супутникове телебачення «НТВ-Плюс».

Офіційним партнером «НТВ-Плюс» в Україні стала компанія «Нові телевізійні технології». До складу засновників «НТТ» входять юридичні і фізичні особи, в тому числі компанія “Нова телевізійна група”, що працює з «НТВ-Мир».

Подібний стратегічний альянс на українському ринку платного телебачення склався вперше, і немає ніяких сумнівів в тому, що він стане вигідним як і для абонентів, так і для самих компаній.

Українським передплатникам «НТВ-Плюс» будуть запропоновані ті ж пакети, що і російському глядачеві: пакет «Базовий», «Базовий Розширений», «Кіно», «VIP Кіно», «Спорт» та «Нічний».

Розроблений «НТВ-Плюс» унікальний контент не має аналогів ні в російській, ні в українській телевізійній практиці. Тільки на «НТВ-Плюс» ексклюзивні спортивні трансляції і кращий кіно показ.

Абоненти «НТВ-Плюс» в Україні матимуть можливість приймати більше 60 каналів із стереозвуком, а також зі звуком Dolby Digital, що транслюються безпосередньо з супутника та розраховані на будь-який смак і вік. Це 5 каналів новин, 10 каналів кіно, 5 освітніх каналів Discovery, National Geografic, музичні канали, канали для дітей і багато іншого.

У пакет «Базовий» і «Базовий Розширений», спеціально для українського глядача, увійдуть міжнародні версії російських ефірних каналів, такі як «НТВ-Мир», «Перший канал. Всесвітня мережа», «РТР-Планета» і ін.

Зараз ведуться активні переговори із всіма українськими телеканалами щодо постановки їх телевізійного продукту на платформу «НТВ-Плюс». Тоді у передплатників з'явиться можливість дивитися і національний теле продукт.

Право на перегляд «НТВ-Плюс» надаватиметься абонентам за єдиною фіксованою ціною, без посередників.

Співпраця «НТВ-Плюс» і «НТТ» дозволить всім передплатникам одержувати професійне обслуговування і дивитися високоякісні фільми і телепрограми світового рівня.

«Ми працюємо для задоволення потреб українського глядача. Ми давно і плідно співпрацюємо зі світовими телеканалами, такими як «НТВ-Мир», «Наше кіно» та RTVI, що дозволило нам набути безцінний досвід, який ми плануємо використовувати також і в співпраці з «НТВ-Плюс». Партнерство з цією телекомпанією дозволить нам розширити інформаційне поле українських глядачів, крім того, ми завжди працюємо в рамках законодавчого поля України», – сказав Ігор Давиденко, директор «Нових телевізійних технологій».

«Наша мета - сприяти розвитку ринку цифрового платного ТБ і цивілізованого, легального перегляду платних каналів. Це новий етап у боротьбі з піратством і нелегальним переглядом «НТВ-Плюс», котрий робить піратство на Україні економічно нерентабельним. Ми впевнені, що співпраця «НТВ-Плюс» і «НТТ» буде успішним початком виходу на нові ринки», - заявив Дмитро Самохін, Генеральний директор «НТВ-Плюс».

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду