Ольга Герасим'юк - четвертий номер у списку "Нашої України"

18 Грудня 2005
687
18 Грудня 2005
14:59

Ольга Герасим'юк - четвертий номер у списку "Нашої України"

687
Ольга Герасим'юк - четвертий номер у списку "Нашої України"
Міжпартійний з'їзд Блоку Ющенка "Наша Україна" у неділю затвердив виборчий список на чолі з прем'єром Юрієм Єхануровим. Про це повідомляє "Українська правда".

За відповідне рішення проголосували 462 делегати, проти - 30, і 13 утрималися.

На 2-му місці списку - секретар радбезу Анатолій Кінах, 3 - міністр закордонних справ Борис Тарасюк, 4 - тележурналістка Ольга Герасим’юк, 5 – співачка Руслана Лижичко.

6 місце посів віце-прем'єр В’ячеслав Кириленко, 7 - депутат Ксенія Ляпіна, 8 - керівник виконкому НСНУ Микола Катеринчук, 9 - член ЦВК Руслан Князевич, 10 - депутат Лілія Григорович.

Керівник фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко знаходиться на 21 місці, керівник ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний - на 23, колишній секретар радбезу Петро Порошенко – на 33-му, брат президента Петро Ющенко - 40, екс-перший помічник президента Олександр Третьяков на 41 позиції, міністр юстиції Сергій Головатий – 43, екс-міністр надзвичайних ситуацій Давид Жванія - 69.

Також до списку потрапили колишній баскетболіст Олександр Волков (44), син київського мера, депутат Олександр Омельченко (61) та племінник президента Ярослав Ющенко (97 місце).

У списку немає Євгена Червоненка, оскільки його нещодавно було призначено губернатором Запорізької області. Із губернаторів у списку присутні керівники Житомирщини Павло Жебрівський (49 місце) та кіровоградської області Едуард Зейналов (65 місце).

З числа міністрів, крім Тарасюка, Кириленка і Головатого, присутні також міністр молоді та спорту Юрій Павленко, міністр вугільної промисловості Віктор Тополов (76 місце) та віце-прем'єр Станіслав Сташевський (80).

"Українська правда"

Читайте також:

Запитання «Детектор медіа»: - Як ви оцінюєте факт запрошення до першої п’ятірки «НСНУ» Ольги Герасим’юк?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду