Наконец-то и у «Коммерсанта» будет свой «Weekend»анонс

16 Грудня 2005
692
16 Грудня 2005
16:37

Наконец-то и у «Коммерсанта» будет свой «Weekend»анонс

692
Наконец-то и у «Коммерсанта» будет свой «Weekend»анонс
17 декабря газета «КоммерсантЪ» приглашает своих друзей, кол-лег и партнеров на вечеринку «КоммерсантЪ» - Weekend».

Она пройдет в самом новом клубе Киева Dance & Groove.

Ведущий – Леонид Парфенов. С приветственными спичами к гостям обратятся генеральный директор ИД «Коммерсантъ-Украина» Казбек Бектурсунов и Андрей Васильев, человек, стоявший у истоков первой на постсоветском пространстве негосударственной газеты «КоммерсантЪ», нынешний ее главный редактор на Украине.

«КоммерсантЪ» объединяет настоящий высший свет Украины вне за-висимости от политической принадлежности.

Среди гостей, уже подтвердивших свое присутствие – Народные депутаты Украины Александр Волков, Игорь Осташ, Михаил Пожива-нов, Геннадий Руденко, Андрей Шкиль, Нестор Шуфрич, Игорь Шур-ма, генеральный директор телеканала «Интер» Константин Сто-гний, генеральный продюсер телеканала «1+1» Ольга Герасимьюк, генеральный директор телеканала ICTV Александр Богуцкий, веду-щий телепрограммы «Свобода слова» Савик Шустер, российский ки-норежиссер Роман Качанов, киноактер Михаил Ефремов, первые ли-ца украинского бизнеса, политики и культуры.Ожидается присут-ствие первых лиц государства.

Начало мероприятия – 20.00.

За информацией «Коммерсанта»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду