В новорічну ніч Надія Шостак заспіває диско

16 Грудня 2005
779
16 Грудня 2005
13:39

В новорічну ніч Надія Шостак заспіває диско

779
В новорічну ніч Надія Шостак заспіває диско
Феєрверк у новорічну ніч із 31 грудня на 1 січня на Майдані Незалежності в Києві триватиме 20 хвилин 6 секунд.

Про це журналістам сказав начальник Головного управління культури Київської міської державної адміністрації Олександр Биструшкін, повідомляє Українська правда посилаючись на Українські новини .

Таким чином, час феєрверка буде відповідати цифрам наступаючого року - 2006.

Биструшкін зазначив, що це буде найбільш тривалий феєрверк за останні роки в Києві. Він розпочнеться після того, як куранти на Майдані проб'ють 12 разів.

Цього дня свято розпочнеться на Майдані о 21:00 і завершиться в 1:00 новорічною дискотекою "Новий рік-2006".

На Майдані виступлять українські виконавці Надія Шестак, Анатолій Матвійчук, Анжеліка Рудницька, групи "Тартак", "Танок На Майдані Конго", "ВВ", а також фольклорні колективи "Ряжені", ансамблі "Калина", "Берегиня".

Свято Новорічної ялинки, коли на Майдані буде запалена головна ялинка країни, заплановане на 24 грудня.

Висота новорічної ялинки буде традиційною - 38 метрів (40 метрів разом з постаментом), вона буде складатися із близько 300 ялинок.

Однак цього року адміністрація вирішила зробити оформлення ялинки більш цікавим і барвистим. Прикраси будуть різнокольоровими, ялинка матиме нову верхівку й буде прикрашена новими іграшками, серед яких жаби-балерини й вогняні собаки.

Ялинка буде натуральною, оскільки організатори ще не змогли знайти якісну штучну ялинку.

Відкриє новорічні свята 19 грудня свято Святого Миколая, коли буде відкрито Театр ляльок по вулиці Грушевського в районі Європейської площі. Там будуть проходити свята для дітей.

Биструшкін сказав, що квитки в театр не будуть дорогими - 5-7 гривень за квиток.

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду