Четвертий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» пройшов вчора в Одесі

13 Грудня 2005
577
13 Грудня 2005
12:16

Четвертий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» пройшов вчора в Одесі

577
Четвертий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» пройшов вчора в Одесі
Наступною зупинкою на шляху всеукраїнського турне Національного відбіркового конкурсу «Євробачення» стала Одеса

Сьогодні сюди приїхали також мешканці Херсону, Миколаєва та АР Крим, аби продемонструвати свої вокальні дані, артистизм та бажання перемогти. Як повідомляє прес-служба НТКУ, враження – різноманітні, але прогнози надихають. Ними поділилися з глядачами Марія Орлова та Ірина Білик.

Марія Орлова:

- Особливістю сьогоднішнього прослуховування стало те, що практично у кожному виступі відчувався одеський гумор. Окрім того, порівняно з попередніми містами Одеса показала значно вищий рівень і за якістю, і за кількістю. Серед конкурсантів навіть зустрічались люди, яких ми бачили у Дніпропетровську і в Полтаві. У тих містах їм не пощастило, і вони вирішили випробувати себе ще раз. Сильне враження справило те, що майже всі конкурсанти в Одесі виглядали дуже стильно. Тому і організатори, і члени журі сьогодні отримали справжнє естетичне задоволення.

Найактивніші учасники відбіркового конкурсу в Одесі – молодь від 20 років. Кількість хлопців цього разу значно перевищила дівчачу аудиторію. Звучали пісні різнопланових жанрів: українські народні, авторські, сучасні вітчизняні та іноземні хіти. В сьогоднішньому репертуарі була навіть пісня Хелени Папарізу, яка перемогла на «Євробаченні» цього року. Також всім запам’яталась дівчина, котра вийшла на сцену із саксофоном – вона виглядала дуже оригінально.

Ірина Білик:

- У подібні проекти я вірю мало. Але якщо з цього щось вийде, я буду рада і за учасників, і за всю Україну. Вважаю, що 20 років – максимум, а 10 років – мінімум потрібно людині для того, щоб її полюбив народ. А «Євробачення» - це лише перша сходинка на шляху до загального визнання. Сьогодні ми намагалися знайти ту людину, яка б змогла стати на цю сходинку.

Нагадаємо, що приєднатися до загальнаціональної програми «Ти – зірка!» можна ще у двох містах: у Чернівцях (15 грудня) та у Києві (23 грудня). Поспішіть спіймати свою вдачу!

За інформацією прес-служби Першого каналу

Читайте також:

В суботу пройшов третій етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Дніпропетровську

Вчора пройшов другий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Полтаві

Вчора пройшов перший відбірковий тур Національного конкурсу «Ти - зірка!» в Чернігові

Павло Грицак (віце-президент НТКУ): „Ми прагнемо відкрити українців для України”

УТ-1 розпочинає відбірковий конкурс «Євробачення-2006»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду