BBC закрыла свое бюро в Казахстане

13 Грудня 2005
933
13 Грудня 2005
11:17

BBC закрыла свое бюро в Казахстане

933
BBC закрыла свое бюро в Казахстане
Британская компания BBC закрыла службу вещания на казахском языке. Как сообщает Kazakhstan today, такое решение было принято с целью высвобождения финансов для создания телевидения.

Не так давно BBC удалось открыть новое телевидение, вещающее на арабском языке. В случае успешной реализации проекта телевещание будет открыто на персидском языке для Ирана и Афганистана.

Кроме казахской, сокращены службы вещания на языках стран Восточной Европы, а также тайская и греческая.

По мнению казахстанского политолога Досыма Сатпаева, ВВС будет сокращать службы радио в тех странах, где "не видит стратегического приоритета с точки зрения информационной работы и будет переориентироваться на те регионы, где есть большие проблемы с доступом к информации". По его мнению, в Казахстане проблем с распространением информации и доступом к ней нет.

Lenta.ru
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
933
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду