В суботу пройшов третій етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Дніпропетровську

12 Грудня 2005
800
12 Грудня 2005
11:12

В суботу пройшов третій етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Дніпропетровську

800
В суботу пройшов третій етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Дніпропетровську
Національний відбірковий конкурс «Ти-Зірка!» крокує країною. Як повідомляє прес-служба Першого каналу, у суботу за можливість представляти Україну на Пісенному конкурсі «Євробачення - 2006» в Афінах боролися таланти Дніпропетровщини.

Як йдеться у повідомленні, вже з самого ранку біля столику реєстрації учасників спостерігалась тиснява. Бажаючих підкорити журі своєю майстерністю було вдосталь. Протягом дня тут були і сльози, і радість, і сварки. Все, що може трапитись на подібних конкурсах. Але все одно „компетентне та дуже прискіпливе журі” серед усіх вибрало лише двох найкращих – такі умови конкурсу.

Хто саме вийшов до фіналу – буде показано в ефірі Першого національного.

А ось що з цього приводу думають члени журі:

Альона Вінницька:

- Можу сказати, що я отримала велике задоволення від конкурсу в Дніпропетровську. Для мене це дуже не звично прослуховувати молодих виконавців, молоді таланти. Сьогодні був яскравий день. Мені особисто дуже сподобався один хлопчик, за якого ми проголосували одностайно. Вокальні здібності у нього просто приголомшливі! Взагалі, сьогодні було багато виконавців, більшість, звичайно, дівчат. Останні дуже порадували – виявляється в Дніпропетровську талановитих дівчат більше ніж хлопців.

Але з іншого боку, мені не сподобалось те, що багато було людей, які незрозуміло взагалі яким чином потрапили на цей конкурс. Я так розумію, що ставлення до Євро бачення в нашій країні досить поверхове – кожний другий чомусь вважає, що він може піти на пісенний конкурс і там показати себе. Але ж показувати нічого! Так що, прийшлося в деякій мірі поборотися.

Переможцям я бажаю успіху і витримки. Адже у них попереду ще телевізійне випробування. Тут необхідно мати не тільки гарні вокальні дані, а ще й силу волі, і бути достатньо харизматичною людиною.

Олена Мозгова:

- Дніпропетровськ залишив по собі дуже різні емоції. Але ті фіналісти, яких ми привеземо до Києва – вони дуже талановиті, дуже цікаві, і я не хочу говорити, що з них ми можемо зробити зірку, але, однозначно, нам є що розкривати і є з чого розкривати! Оскільки вони особистості і вони талановиті! Все інше – справа техніки.

Насправді, у мене великі сподівання на західний регіон. Він має нас порадувати. Тому що в Дніпропетровську був явний лідер – один хлопчик, якого ми одностайно вибрали, і три дівчинки, з яких ми вже обирали. Але загалом люди були погано підготовані. І, як не дивно, в Дніпропетровську було найбільше людей, які, як кажуть, просто «переплутали двері».

Ольга Струкова - єдина з членів журі національного відбіркового конкурсу "Ти - зірка!", хто не має прямого відношення до музики. Хоча зізнається, що має за плечима три класи музичної школи. Але вона єдина, хто може оцінити не тільки вокальні дані, але й стиль виконавців, їхню підготовленість в цьому сенсі, і виокремити випадкових людей від справжніх зірок.

- Олю, ваші враження від конкурсу? Наскільки підготовлені учасники? Чи багато роботи передбачається?

- Сьогодні, порівняно з тим, що ми бачили раніше, ми були дуже розчаровані. Але тими хто вийшов до фіналу я залишилась дуже задоволеною.

Я кажу як стиліст – з цими фіналістами мені буде дуже приємно працювати. І варто зазначити, що роботи буде не багато.

- А фіналісти з інших міст яке враження залишили?

Наприклад, в Чернігові були достойні переможці в плані музичному, але стилістично з ними ще необхідно буде добре попрацювати. Одну з дівчаток необхідно буде повністю поламати, весь її образ – і зовнішньо і внутрішньо.

Далі – Полтава, теж я не можу сказати, щоб дуже порадувала. Я віддала свій голос за полтавський гурт «О.Торвальд», але він не пройшов. Я дуже засмутилась, бо хлопчина просто надзвичайний – такий сонячний, з гарною, позитивною енергією. Ну і дівчинка, яка перемогла – з нею теж не багато буде роботи. Навіть більше роботи буде чисто психологічної – необхідно її розслабити, вивести із закутого стану. А по стилістиці, буквально деякі штрихи.

- Що вас найбільше вразило в конкурсантах?

- Вражає те, що в своїй більшості, люди йдуть не підготовлені. І вони взагалі не розуміють, куди потрапили. Сьогодні взагалі – мені навіть знімальна група говорила: «ми завжди думали, що ви найлояльніший з членів журі». Сьогодні вони цього не помітили. Тому що це просто було божевіллям – дівчата приходили абсолютно не готові, ні музичних даних, ні зовнішніх, ніяких! Все просто пригнічувало, та розчаровувало.

Але, безперечно, були і приємні моменти. Наприклад, нас дуже порадував перший учасник. Він йшов найпершим за номером, так ним і залишився. Надзвичайний хлопець – розкутий, музичний, ну все в ньому було. Він вже повністю готовий, лише додати деяких деталей.

За інформацією прес-служби Першого каналу

Читайте також:

Вчора пройшов другий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Полтаві

Вчора пройшов перший відбірковий тур Національного конкурсу «Ти - зірка!» в Чернігові

Павло Грицак (віце-президент НТКУ): „Ми прагнемо відкрити українців для України”

УТ-1 розпочинає відбірковий конкурс «Євробачення-2006»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду