Вчора пройшов другий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Полтаві

9 Грудня 2005
822
9 Грудня 2005
14:58

Вчора пройшов другий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Полтаві

822
Вчора пройшов другий етап відбіркового конкурсу «Ти – зірка!» в Полтаві
Вчора, 9 грудня, в Полтаві відбувся другий відбірковий тур Національного конкурсу „Ти – Зірка!”

Про це повідомляє прес-служба Першого каналу.

Національний конкурс „Ти – зірка!” проводиться Першим каналом і за задумом організаторів має визначити представника України на пісенному конкурсі „Євробачення-2006”.

Як йдеться у повідомленні, молоді люди, які мріють стати зірками та представляти Україну на 51-шому Пісенному конкурсі «Євробачення-2006» в Афінах., з’їхалися на конкурс з Черкас, Вінниці, Кіровограду, Хмельницького та самої Полтави.

Члени журі конкурсу «Ти –зірка!» відмічають активність конкурсантів: «Чесно кажучи, на таку кількість учасників ми навіть не сподівалися». До того ж дівчата, „як завжди”, були активнішими, ніж хлопці. Лідер гурту «Скрябін» Кузьма зазначив, що «дівчат було більше разів в три-чотири». «Напевне дівчата просто більш сміливі, хлопці завжди бояться брати участь в цьому конкурсі», - поділився він власними роздумами.

Але, не зважаючи на таку активність, полтавські таланти все ж таки поступалися чернігівським. «Люди були, чесно кажучи, середньої підготовленості, не було якихось таких вибухових учасників, від яких мало скластися враження, що та людина дійсно попаде на фінал Євробачення. Такого не було. Відбірковий тур у Полтаві, я думаю, не дасть нам фіналіста конкурсу Євробачення», - прокоментував Кузьма.

Його підтримала і ведуча конкурсу Марія Орлова: «Порівняно з Черніговом, Полтава була трошки сірою. Навіть енергетично такої віддачі, як в Чернігові не було».

Але тут були і свої відкриття. Наприклад група «О.Торвальд», яка вразила всіх членів журі. Вони не пройшли в наступне коло змагань, однако натомість отримали координати рекордингової компанії «Лавіна мьюзік» Едуарда Кліма та радіо «Хіт ФМ». «З хлопцями домовились, що вони мають передати свої промо-матеріали. І можливо, не через Євробачення, а якимось іншим шляхом хлопці таки проб‘ються. І ми всі їм цього бажаємо, тому що вони справді яскраві», - сказала Марія Орлова.

Завтра третій етап конкурсу проводитиметься в Дніпропетровську. Там чекають на талантів з Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької та безпосередньо Дніпропетровської областей.

Як вже повідомлялось, під час відбірного туру знімальна група та члени журі відвідають 6 регіонів. З кожного регіону буде обрано двох найкращих виконавців, а після туру 12 щасливчиків зберуться в столиці, де професіонали шоу бізнесу готуватимуть їх до концертів. Виступи відбіркових турів транслюватимуться в ефірі Першого каналу з 10 грудня. Перша трансляція першого відбіркового концерту – 28 січня.

За інформацією прес-служби Першого каналу

Читайте також:

Вчора пройшов перший відбірковий тур Національного конкурсу «Ти - зірка!» в Чернігові

Павло Грицак (віце-президент НТКУ): „Ми прагнемо відкрити українців для України”

УТ-1 розпочинає відбірковий конкурс «Євробачення-2006»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду