Завтра відбудеться презентація нового журналу «Карпати»

8 Грудня 2005
537
8 Грудня 2005
15:16

Завтра відбудеться презентація нового журналу «Карпати»

537
Завтра відбудеться презентація нового журналу «Карпати»
У п`ятницю 9 грудня за адресою Мельникова 36/1 відбудеться презентація журналу «Карпати»

Журнал створений групою івано-франківських туристів-аматорів, професіоналів-журналістів і приватним підприємцем. Концепція редакційної політики побудована на «живих» матеріалах, кожен з яких автори (кореспонденти та художники) перевіряють на собі. Від цієї ідеї відштовхуються і презентанти видання. Журналісти спробують розповісти, як можна поєднати свою професійну діяльність із мандрами, пізнанням світу, пригодами, і як результат поділитися своїм досвідом на сторінках журналу.

Як стверджують видавці, видання подає інформацію, яка може бути цікавою і для тих, хто нічого не знає про Карпати, і для тих хто думає, що знає все. Зміст кожного номера складається з трьох блоків: активний туризм ( пішохідні маршрути, карти, спорядження, гірськолижний спорт, поради досвідчених, різні види активного відпочинку), «культурний блок» (традиції, обряди, народне мистецтво, архітектура історія краю), позаблокові матеріали, які мають передати колорит Карпат (зокрема, мовний), рецепти карпатської кухні. Певною родзинкою є творчий конкурс для читачів.

За інформацією Асоціації "Спільний простір"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду