Електронний папір для електронних газет

8 Грудня 2005
796
8 Грудня 2005
14:43

Електронний папір для електронних газет

796
Електронний папір для електронних газет
Британська компанія Plastic Logic продемонструвала найбільший у світі зразок електронного паперу.

Гнучкий лист, завтовшки всього 0,4 міліметра, показує зображення з діагоналлю 10 дюймів; з роздільною здатністю 600 х 800 крапок (близько 4 крапок на міліметр). Це не рекорд роздільної здатності для електронного паперу, але дуже гарний показник.

Даний дисплей є найбільшою у світі органічною активною матрицею (вона представляє нижній шар «паперу»), яка зроблена на основі транзисторів від DuPont Teijin Films, пише «Мембрана».

Ця матриця керує верхнім шаром, що є, власне, плівкою з так званого електронного чорнила від корпорації E Ink.

Аркуш цього паперу був виготовлений на дослідній виробничій лінії Plastic Logic, яка може бути масштабована для масового виробництва такої продукції з низькими витратами.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду