Определен лауреат литературной премии имени Александра Олеся

5 Грудня 2005
661
5 Грудня 2005
16:43

Определен лауреат литературной премии имени Александра Олеся

661
Определен лауреат литературной премии имени Александра Олеся
Лауреатом Всеукраинской литературной премии им. Александра Олеся за лучшую книгу лирики 2005 года стал сумчанин Александр Вертиль - журналист, председатель областной организации Национального союза писателей Украины.

Этого отличия удостоен его поэтический сборник "Паморозь".

Вертиль более 20 лет работает в областной газете "Сумщина", в последнее время - первым заместителем главного редактора. С 1992 года - член Национального союза писателей Украины. Автор 4 поэтических книг, лауреат областной литературной премии имени Петра Рудя.

Проза
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду