В Киеве начались съемки художественного фильма "Оранжевое небо"

7 Листопада 2005
840
7 Листопада 2005
12:29

В Киеве начались съемки художественного фильма "Оранжевое небо"

840
В Киеве начались съемки художественного фильма "Оранжевое небо"
С 6 ноября по 4 декабря в Киеве пройдут съемки художественного фильма "Оранжевое небо". Об этом говорится в распоряжении Киевского городского головы Александра Омельченко, датированном 4 ноября 2005 года.

Как сообщили ЛІГАБізнесІнформ в пресс-службе Киевской городской государственной администрации, ответственность за подготовку и проведение съемок взяло на себя ООО "Компания "Синема".

В связи со съемками фильма киевский мэр попросил Главное управление Министерства внутренних дел Украины в городе Киеве обеспечить охрану общественного порядка и перекрытие движения транспорта в местах проведения съемок художественного фильма "Оранжевое небо" с 6 ноября по 4 декабря 2005 года.

ЛІГАБізнесІнформ

Читайте також:

Суспільний канал США показав фільм про Україну та справу Гонгадзе

Юрій Макаров: “Зараз ми готуємо документальний серіал до 15-річчя української Незалежності»

В Крыму открылся кинофестиваль об «оранжевых» и «бело-голубых»

Оранжевая революция для арабского мира

Фільм про любов під час Майдану покажуть на Канському фестивалі
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду