Головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації вчора мав стати народний депутат Ігор Шурма

4 Листопада 2005
615
4 Листопада 2005
11:33

Головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації вчора мав стати народний депутат Ігор Шурма

615
Головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації вчора мав стати народний депутат Ігор Шурма
Головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації вчора міг стати народний депутата Ігор Шурма (член фракції СДПУ(О).

Верховна Рада у четвер 3 листопада зробила спробу обрати голів комітетів та їх заступників. Голосування відбувалося у два етапи: спочатку рейтингове по кожному комітету, а потім затвердження всіх переможців рейтингу в цілому. На керівництво профільним комітетом з питань свободи слова претендували троє народних депутатів: Володимир Яворівський, Валерій Мішура та Ігор Шурма.

Яворівському забракло 8 голосів щоб стати першим, за нього при рейтинговому голосуванні віддали голоси 171 народний депутат. За Мішуру проголосували 85 народних депутатів, а за Шурму – 177.

Однак затвердження всіх голів комітетів в цілому провалилося. За пакет було віддано лише 113 голосів (необхідно 226).

За інформацією Інституту медіа права

Читайте також:

Общественное телевидение: ни себе, ни людям

Ограничивая права СМИ на выборах, власть ограничивает права избирателей

СМИ хотят «развязать руки» во время выборов-2006

Проблеми законодавчого регулювання сфери телебачення і радіомовлення
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду