Академія Української Преси видала посібник для правильного висвітлення виборів

2 Листопада 2005
707
2 Листопада 2005
16:39

Академія Української Преси видала посібник для правильного висвітлення виборів

707
Академія Української Преси видала посібник для правильного висвітлення виборів
Академія Української Преси за сприяння Міжнародного Фонду «Відродження» видала нову книгу: «Твій вибір» - як зробити вибір громадян свідомим за допомогою ЗМІ». Дана книга є своєрідним посібником для видання спеціальних додатків, що присвячені виборам.

Як сказано у інформаційному повідомленні АУП, „професійне та неупереджене висвітлення виборів є нелегким завданням і газета «Твій вибір» у період президентських виборів 2004 року в Україні виявилась поруч з не багатьма виданнями, що присвятили публікації про вибори не чорному або сірому PR, а висвітленню проблем, вирішення яких чекали від майбутнього президента українські громадяни.”

Книга видана українською, російською та англійською мовами.

Електронну версію підручника, а також електронні версії газет «Твій вибір» можна знайти на компакт-диску з однойменною назвою.

Детальнішу інформацію ви зможете отримати на сайті Академії Української Преси: www.aup.com.ua За інформацією Академії Української Преси

Читайте також:

href="http://www.detector.media/news/?id=25350">

Комісія з журналістської етики закликає чесно висвітлювати вибори

Єгор Соболєв: «Все починається з ком, а завершується «темниками»

Томенко советует четко разделить в СМИ информацию и публицистику

ЗМІ готові відмовитися від висвітлення виборів? Звернення до Президента та ВР
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду