IREX U-Media запрошує на круглий стіл для медіа-юристів

1 Листопада 2005
835
1 Листопада 2005
11:32

IREX U-Media запрошує на круглий стіл для медіа-юристів

835
IREX U-Media запрошує на круглий стіл для медіа-юристів
Програма правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media запрошує юристів ТРК на круглий стіл для обговорення проекту закону "Про телебачення і радіомовлення" та діяльності ТРК під час виборчого процесу, який відбудеться 5 листопада 2005 року у м. Києві за адресою: вул. Хрещатик, 27-А, конференц-зал Національної Спілки журналістів України, початок-о 12 год.

На попередній конференції для медіа-юристів „Діяльність медіа під час виборчого процесу: європейська та українська судова практика”, яка відбулась 28 жовтня цього року, були окреслені загальні підходи до захисту медіа на основі практичного застосування принципу верховенства права. IREX U-Media пропонує продовжити цю розмову та поглиблено вивчити можливості для захисту ТРК. Також пропонується викласти засадничі положення нової редакції закону "Про телебачення і радіомовлення".

Витрати на проїзд не компенсуються.

Бажаючі взяти участь в роботі семінару повинні зареєструватись електронною поштою за адресою zakon@irex.kiev.ua або телефоном 8 (044) 234-2357. Контактна особа - Вікторія Бутенко.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду