Парламентские выборы "выиграют" журналисты

28 Жовтня 2005
659
28 Жовтня 2005
10:10

Парламентские выборы "выиграют" журналисты

659
Парламентские выборы "выиграют" журналисты
Парламентские выборы, которые состоятся в Украине в марте 2006 года, выиграет тот, кто сумеет себя представить в СМИ. Такое мнение высказал председатель cовета партии "Народный cоюз "Наша Украина", вице-премьер-министр Роман Безсмертный.

"Эти выборы будет выигрывать "ящик", то есть телевидение. Доверие людей к СМИ очень большое, и я рад этому, поскольку хорошо помню показатели доверия к СМИ в прошлом году", - подчеркнул он.

Кроме того, Безсмертный считает, что важны будут образы, стиль и динамика. Но при этом каждая партийная сила и политики должны понимать, что людей обмануть невозможно. В то же время, он отметил, что у него много вопросов по закону о выборах в части средств массовой информации.

"Все бредовые вещи, которые заложены в законе о выборах относительно СМИ, должны быть немедленно выброшены", - считает он. По мнению Романа Безсмертного, СМИ должны информировать общество о ходе парламентской кампании и подавать свою точку зрения.

MIGnews.com.ua

Читайте також:

Катеринчук: Норму закону про закриття ЗМІ можливо скасувати до виборів

Томенко советует четко разделить в СМИ информацию и публицистику

ЗМІ готові відмовитися від висвітлення виборів? Звернення до Президента та ВР

Рибачук за всією критикою Президента бачить піар-кaмпанії

Україна випередила Росію за рівнем свободи слова

Депутати вирішать, що робити з агітаторами Шустером і Кисельовим
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду